Eureka – novi način izdajanja

Mislim da se gotovo sve buduće majke nađu u situaciju kada se pitaš što će ti sve stvarno trebati za bebu, jer na tržištu postoji toliko stvari i uistinu ne znaš što je od esencijalne važnosti, a što je još jedna od stvari koja će ti možda stajati u ladici i nećeš je niti jednom upotrijebiti. Na mom popisu našla se izdajalica koju sam nosila i u rodilište, a za koju su mi mnoge majke rekle da mi neće trebati. Drago mi je da sam slušala svoju intuiciju (slušajte inuticiju 😉 ) jer sam 2 tjedana od Valorovog rođenja dobila mastitis i izdajalica mi je bila najbolji prijatelji i spasitelj tada.

Postoji velik broj izdajalica na tržištu, svakako je dobro prije odabira razmisliti o svojim potrebama i prema njima odabrati svoj model. Moj odabir je Philips Avent Eureka koja pruža potpuno novo iskustvo izdajanja i s kojom sam prezadovoljna. Iskreno, prije nego što sam prvi puta isprobala izdajalicu, mislila sam kako je izdajanje jako neugodno iskustvo, bila sam u krivu, drago mi je da sam odabrala ovu izdajalicu jer mi je od samog početka pružila ugodno iskustvo. U Philipsu su jako pazili na iskustvo majke za vrijeme dojenja, zato je i Eureka jedna pozitivna novost na tržištu kada je riječ o izdajanju, a u nastavku sam napisala svojih 5 glavnih razloga zbog kojih sam zadovoljna svojim odabirom.

Udobnost za vrijeme izdajanja
Kada bi pomislila na izdajanje, u glavi su mi bile slike žena, koje već pomalo umorne, nagnute tijelom prema naprijed, izdajaju mlijeko. Takava položaj tijela nikako ne izgleda udobno, posebno ako moraš u njemu provesti neko vrijeme. U Philipsu su znali da je udobnost jako važna za proizvodnju mlijeka, jer kada nam je neudobno, ako smo napeti ili pod stresom, smanjuje se lučenje oksitocin – hormona koji je odgovoran za proizvodnju mlijeka, te su dizajnirali ovu izdajalicu s kojom ne moraš biti u tom neudobnom položaju, već se možeš uspraviti, nasloniti…Kako sam u vrijeme mastitisa bila prilično iscrpljena zbog visoke temperature i bolova, od velikog značaja mi je bilo upravo to da se mogu udobno namjestiti kako bi se što više opustila.

Tiha je – isprobana u meditaciji

Karlo i ja meditiramo 2x dnevno i svoju rutinu smo uspjeli održati i s dolaskom Valora (jako smo ponosi na to).U dane kada sam imala mastitis kada bi osjetila da je vrijeme za izdajanje, znalo se dogoditi da usred meditacije spajam izdajalicu i krećem izdajati. Toliko je tiha da nas nije ometala u meditaciji 😉

Lagana je – možeš je nositi sa sobom

Kao velikog estetu, jako me privukao dizajn ove izdajalice i to što je vrlo intuitivna za korištenje. Ovo je važno jer kada se probudiš u sitne noćne sate, vjeruj mi, želiš što prije spojiti sve dijelove i krenuti izdajati. Osim toga jako je lagana što ju čini odličnom i za majke koje često putuju i koje su prije radije odabirale ručne izdajalice jer su im bile praktičnije za putovanja.

Jako je udobna

Silikonski jastučić na ovoj izdajalici jako je udoban i nježan te svojim oblikom odgovara skoro svakom obliku grudi i bradavice. Meni se sviđa odabir materijala ovog jastučića jer kada prisloniš bradavicu na njega, topao je i mekan što djeluje jako opuštajuće te je savitljiv i na taj način se nježno prilagođava obliku tvoje dojke.

Programi rada čine čuda

Kada sa pročitala kako ova izdajalica ima 18+6 programa rada pomislila sam kako je to neki dodatak koji neću koristiti i kako je sigurno 1 program dovoljan.Bila sam u krivu, ovi programi rade veliku razliku i od velike su pomoći. Uvjerila sam se u njihove dobrobiti dok sam imala mastitis. U nekim trenucima mi je odgovaralo da mlijeko brže izlazi van, nekada mi je odgovarao jedan način isisa jer mi je smanjivao napetost, a kasnije bi promijenila program. Eureka ima 8 postavki stimulacije i 16 postavki izdajanja koje možeš mijenjati i odlično je što ima memoriju koja pamti tvoj zadnji način rada i kada je upališ automatski su takve postavke.

Ako si u potrazi za izdajalicom, vjerujem da ćeš s ovom biti zadovoljna kao što sam ja i da će ti pružiti divno iskustvo dojenja. 

Nema komentara

Napiši komentar